©2019-2020 FOLGEFONNA | +47 907 80 145 | POST@FOLGEFONNA.NO

INFORMASJON TIL FORELDRE

Folgefonna Snowboard og Ski Camp er et rusfritt arrangement som passer best for ungdom fra 10 til 17 år med interesser innen action sport. Det er full fart hver dag med aktiviteter på skisenteret hvor man kjører med flinke trenere, samt andre morsomme aktiviteter på kvelden. 

STED

Folgefonna
Espeland Gård
Folgefonna Camp House

5627 Jondal
 

TIDSPUNKT

Start: 22. juni 2020

Slutt: 27. juni 2020 kl 11.00

Påmeldingsfrist: 1. mai 2020
 

PRIS
Campen koster 4800,- per deltaker og inkluderer:

-Overnatting
-Aktiviteter
-Forsikring
-Heiskort
-Transport fra campen til bakken


MAT
Under campen vil barnet ditt delta på trening på fjellet og mange aktiviteter. Deltakere med matkort(kr 300) vil bli servert en god frokost og man smører med seg lunsj som man tar med på fjellet . Vi serverer middag fra 60 til 80kr. Til alle måltider er det alternativer for allergikere, vegetarianere eller personer som av livssynshensyn ikke spiser visse matvarer - bare husk å skriv dette i påmeldingen. Vi har også kiosk der man kan få kjøpt godteri, brus og snacks. Vi tar også betaling med Vipps her.

 

OVERNATTING
Alle sover i hytter og gårdshus, og man må huske å ta med seg sengetøy eller sovepose selv. Man bor med de man ønsker!

 

REISE

Vi setter opp egen buss til campen som kjører tur/retur mellom Lillehammer og Folgefonna via Oslo. Dette koster 800,- tur/retur. Vi henter de som kommer med buss og ferge fra Bergen i Jondal sentrum. Trykk HER for å lese mer.

 

SIKKERHET

Under hele leiren har vi ansvarlige som passer på barna og flere av de voksne har førstehjelp- og livredningskurs. I tillegg har vi en egen HMS-ansvarlig under hele leiren. Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.

Mer info?

Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på sommerleiren og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt med oss så skal vi informere deg så godt vi kan.

Pål Bentsrud
paal@folgefonna.no
+47 
907 80 145