©2019-2020 FOLGEFONNA | +47 907 80 145 | POST@FOLGEFONNA.NO

INFORMASJON OM FOLGEFONNA CAMP

Velkommen til sommerens største opplevelse!

Kom til Folgefonna og opplev en annerledes uke, vær med en gjeng unge mennesker som har det gøy både i bakken og utenfor. Gjør noe annet enn å henge i byen eller reise på sydentur. Fra nå kan alle fra 10 år og oppover delta!

De som besøker Folgefonna kommer alltid tilbake. Vi har holdt på siden 1995. Det er alltid nok å finne på i løpet av uka og de fleste reiser fra Fonna med minner og venner for livet! Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på, våre ansatte og ledere har lang erfaring og sørger for en trygg ramme rundt aktivitetene. Les for øvrig mer om våre betingelser lengre nede. Alle campere får en fast kontaktperson som kan nås på telefon gjennom hele uken. Vi har alltid voksne kontaktpersoner tilgjengelig, det skal være trygt å delta på camp!

AKTIVITETER

Av aktiviteter har vi 3 miniramps ute, mange store trampoliner, windsurfing, kiting, bading (husk badetøy), fisking, volleyball, fotball og plastation for regndager. Alle aktiviteter samt programmet i bakken er det opp til en hver enkelt å være med på. Men vi stiller krav om at alle må møte opp i bakken hver dag, da vi alle er her for å oppleve Folgefonna.


MAT OG DRIKKE

På camp området er det 2 store telt, som vil ha både kiosk og cafe. Det er også muligheter til å lage mat selv i hyttene/leilighetene. Men husk at det er ikke stekeovn i camping-hyttene, kun kokeplater. Alle som ønsker vår frokost & lunsj -pakke, Må kjøpe et matkort på campen ved ankomst for 300 kr. Kortet gjelder for alle campdagene, f.o.m. tirsdag t.o.m. frokost på lørdagen.  Middag kan kjøpes på campen, det koster 60 kr pr middag. Fra kl. 08.00 vil det være frokost med brød, frukt, yoghurt, melk, juice, div. varm drikke i mat-teltet. Her kan man smøre seg egen lunsj for å ta med på fjellet, det er inkl. i matkortet. Fra ca. kl. 17.00 vil det være salg av varm middag (ikke inkl. i matkort). Da kommer vi til å ha dagens rett, samt muligheter til å kjøpe hamburgere, pølser, salat, etc. Vegetarkost er ikke noe problem for de som ønsker det, men vennligst gi oss beskjed på forhånd. I kiosken vil man kunne kjøpe brus, potetgull, sjokolade, is, smågodt m.m. Vi gjør oppmerksom på at det også er muligheter for å få kjøpt seg noe å spise i skisenterets kafeteria på fjellet. Bussen kjører også for de som trenger det ned på butikken, etter dagens økt på fjellet.

INNKVARTERING

Vår hovedbase er på Espeland camping (20 min. fra breen) hvor alle camperne blir innlosjert i campinghytter, hus, eller campingvogner, sammen med sine venner etter eget ønske. De som ønsker å bo sammen, får selvfølgelig det. All fordeling og innkvartering vil foregå samtidig med registreringen på ankomstdagen. Husk å ta med egen sovepose!

INTERNETT
I år er vi så heldige og har fått med oss Kvamnet som hovedsponsor til campen. Kvamnet kobler oss på Internett over deres fibernett! Slik får du mulighet til å holde venner oppdatert på Facebook eller Twitter om dine råeste hopp!

 

DAGSPROGRAM

07:30 - 08:00: Vekking

08:00 - 09:00: Frokost

09:30: Bussene går til breen

10:00 - 16:00: Instruksjon i parken

16:00 - 16:30: Buss tilbake til campen
16:00 - 20:30: Div. konkurranser med gode premier
16:00 - 23:00: Skating m/instruksjon
16:00 - 23:00: Xbox, Playstation, Wii, surf, skate & snow videos.

16:30 - 17:00: Buss til Jondal for shopping for de som vil
16:30 - 23:00: Gratis internet-cafe

17:00 - 18:00: Middag

19:00 - 21:00: Evt. BBQ
23:00 - 00:00: Leggetid


PAKKELISTE
-Varme klær - husk at det kan snø på Folgefonna om sommeren!

-Lommepenger til mat og godteri - vi tar kun kontant og Vipps!

-Regntøy og gummistøvler - husk at vi er på vestlandet!

-Ski/snowboardutstyr - dette kan også lånes gratis!

-Solkrem med høy faktor - sola er sterk på breen!

-Fotoapparat - gode sommerbilder er kjekt å ha!
-Evt. fiskestang
- det er masse ørret i vannet!

-Evt. skateboard og beskyttelse

-Evt. våtdrakt til wakeboarding

-Mobil, nettbrett og ladere

-Sovepose og pute

-Sommerklær

-Toalettsaker

-Solbriller

-Badetøy
 

Mer info?

Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt så skal vi informere deg så godt vi kan.

Pål Bentsrud
paal@folgefonna.no
+47 
907 80 145