©2020 FOLGEFONNA | +47 907 80 145 | POST@FOLGEFONNA.NO

INFORMATION ABOUT FOLGEFONNA CAMP

WELCOME TO THE BIGGEST EXPERIENCE THIS SUMMER!

Come to Folgefonna and have a different week Do something other than hanging around in the city or traveling. Join a bunch of young people having fun bot oin the hills and at the camp. New in 2020 is that 10 year-olds also can participate!

Those who visit Folgefonna always come back! We have been staying since 1995, and there is always things to do, and mostly of our participants comes home with friends and memories for life! Parents can trust that their children are well taken care of, our staff and managers have long experience and provides a safe framework around the activities. Read more about our conditions further down. All campers receive a permanent contact person who can be reached by phone throughout the week. We always have adult contacts available, it should be safe to attend camp!

ACTIVITIES

Off activities we have 3 mini-ramps outside, many big trampolines, windsurfing, kiting, swimming(remember swimwear), fishing, volleyball, football and playstation for rainy days. All activities and the program in the hills is up to each one to decide if they wants to participate. But we demand that everyone must meet on the hill every day, as we are all here to experience Folgefonna.


FOOD AND DRINKS (TRANSLATE IN PROGRESS!)

På camp området er det 2 store telt, som vil ha både kiosk og cafe. Det er også muligheter til å lage mat selv i hyttene/leilighetene. Men husk at det er ikke stekeovn i camping-hyttene, kun kokeplater. Alle som ønsker vår frokost & lunsj -pakke, Må kjøpe et matkort på campen ved ankomst for 300 kr. Kortet gjelder for alle campdagene, f.o.m. tirsdag t.o.m. frokost på lørdagen.  Middag kan kjøpes på campen, det koster 60 kr pr middag. Fra kl. 08.00 vil det være frokost med brød, frukt, yoghurt, melk, juice, div. varm drikke i mat-teltet. Her kan man smøre seg egen lunsj for å ta med på fjellet, det er inkl. i matkortet. Fra ca. kl. 17.00 vil det være salg av varm middag (ikke inkl. i matkort). Da kommer vi til å ha dagens rett, samt muligheter til å kjøpe hamburgere, pølser, salat, etc. Vegetarkost er ikke noe problem for de som ønsker det, men vennligst gi oss beskjed på forhånd. I kiosken vil man kunne kjøpe brus, potetgull, sjokolade, is, smågodt m.m. Vi gjør oppmerksom på at det også er muligheter for å få kjøpt seg noe å spise i skisenterets kafeteria på fjellet. Bussen kjører også for de som trenger det ned på butikken, etter dagens økt på fjellet.


ACCOMMODATION (TRANSLATE IN PROGRESS!)

Vår hovedbase er på Espeland camping (20 min. fra breen) hvor alle camperne blir innlosjert i campinghytter, hus, eller campingvogner, sammen med sine venner etter eget ønske. De som ønsker å bo sammen, får selvfølgelig det. All fordeling og innkvartering vil foregå samtidig med registreringen på ankomstdagen. Husk å ta med egen sovepose!

INTERNET 
(TRANSLATE IN PROGRESS!)
I år er vi så heldige og har fått med oss Kvamnet som hovedsponsor til campen. Kvamnet kobler oss på Internett over deres fibernett! Slik får du mulighet til å holde venner oppdatert på Facebook eller Twitter om dine råeste hopp!
 

PROGRAM (TRANSLATE IN PROGRESS!)

07:30 - 08:00: Vekking

08:00 - 09:00: Frokost

09:30: Bussene går til breen

10:00 - 16:00: Instruksjon i parken

16:00 - 16:30: Buss tilbake til campen
16:00 - 20:30: Div. konkurranser med gode premier
16:00 - 23:00: Skating m/instruksjon
16:00 - 23:00: Xbox, Playstation, Wii, surf, skate & snow videos.

16:30 - 17:00: Buss til Jondal for shopping for de som vil
16:30 - 23:00: Gratis internet-cafe

17:00 - 18:00: Middag

19:00 - 21:00: Evt. BBQ
23:00 - 00:00: Leggetid


PACKING LIST (TRANSLATE IN PROGRESS!)
-Varme klær - husk at det kan snø på Folgefonna om sommeren!

-Lommepenger til mat og godteri - vi tar kun kontant og Vipps!

-Regntøy og gummistøvler - husk at vi er på vestlandet!

-Ski/snowboardutstyr - dette kan også lånes gratis!

-Solkrem med høy faktor - sola er sterk på breen!

-Fotoapparat - gode sommerbilder er kjekt å ha!
-Evt. fiskestang
- det er masse ørret i vannet!

-Evt. skateboard og beskyttelse

-Evt. våtdrakt til wakeboarding

-Mobil, nettbrett og ladere

-Sovepose og pute

-Sommerklær

-Toalettsaker

-Solbriller

-Badetøy
 

QUESTIONS?

Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt så skal vi informere deg så godt vi kan.

Pål Bentsrud
paal@folgefonna.no
+47 
907 80 145

INFORMATION TO PARENTS

Folgefonna Snowboard og Ski Camp er et rusfritt arrangement som passer best for ungdom fra 10 til 17 år med interesser innen action sport. Det er full fart hver dag med aktiviteter på skisenteret hvor man kjører med flinke trenere, samt andre morsomme aktiviteter på kvelden. 

WHERE

Folgefonna
Espeland Gård
Folgefonna Camp House

5627 Jondal
 

WHEN

Start: 22. juni 2020

Slutt: 27. juni 2020 kl 11.00

Påmeldingsfrist: 1. mai 2020
 

PRICE
Campen koster 4800,- per deltaker
og inkluderer:

-Overnatting
-Aktiviteter
-Forsikring
-Heiskort
-Transport fra campen til bakken


FOOD
Under campen vil barnet ditt delta på trening på fjellet og mange aktiviteter. Deltakere med matkort(kr 300) vil bli servert en god frokost og man smører med seg lunsj som man tar med på fjellet . Vi serverer middag fra 60 til 80kr. Til alle måltider er det alternativer for allergikere, vegetarianere eller personer som av livssynshensyn ikke spiser visse matvarer - bare husk å skriv dette i påmeldingen. Vi har også kiosk der man kan få kjøpt godteri, brus og snacks. Vi tar også betaling med Vipps her.

 


Alle sover i hytter og gårdshus, og man må huske å ta med seg sengetøy eller sovepose selv. Man bor med de man ønsker!

 

REISE

Vi setter opp egen buss til campen som kjører tur/retur mellom Lillehammer og Folgefonna via Oslo. Dette koster 800,- tur/retur. Vi henter de som kommer med buss og ferge fra Bergen i Jondal sentrum. Trykk HER for å lese mer.

 

SAFETY

Under hele leiren har vi ansvarlige som passer på barna og flere av de voksne har førstehjelp- og livredningskurs. I tillegg har vi en egen HMS-ansvarlig under hele leiren. Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.

MORE INFO?

Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på sommerleiren og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt med oss så skal vi informere deg så godt vi kan.

Pål Bentsrud
paal@folgefonna.no
+47 
907 80 145

REISEN TIL FOLGEFONNA SUMMER CAMP

For de av dere som ønsker en rolig og avslappende reise til Folgefonna kan det være et godt alternativ å kjøre med vår buss.
 

Vi kjører fra Lillehammer via  Oslo  hver uke campen arrangeres. Vi stopper flere steder på veien, nedenfor ser du de aktuelle stoppestedene.

 

Oslo, Hotell Atrium Vika ved Aker Brygge: 09.00
 

Sandvika Stasjon v/taxiplassen: 09.20
 

Asker Stasjon: 09.45
 

Drammen Rutebilstasjon v/Circle K, Strømsø: 10.15
 

Langelva/Hokksund: 10.40
 

Kongsberg, utenfor Kongsberg Kino, Nymoenstorg 4:  11.00
 

Notodden: 11.45
 

Seljord. 13.00
 

Haukeligrend: 14.30

Beregnet ankomst på  campen er senest kl. 17.00


 

HJEMREISE

Lørdag 27.juni ca. kl 19.00 i Oslo ved Hotel Atrium