top of page
5.png

INFORMASJON OM FOLGEFONNA CAMP

83-833045_trekking-high-quality-png-trek
475117.jpg

VELKOMMEN TIL DEN STØRSTE OPPLEVELSEN I SOMMEREN!

Kom til Folgefonna og ha den kuleste uken i året! Super fin park med masse snø venter på deg!. Nytt i 2021 er at 10-åringer også kan delta!

De som besøker Folgefonna kommer alltid tilbake! Vi har arranget campen siden 1995, og det er alltid ting å gjøre, og de fleste av deltakerne våre kommer hjem med venner og minner for livet! Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på, våre ansatte og ledere har lang erfaring og gir trygge rammer rundt aktivitetene. Les mer om forholdene våre lenger nede. Alle campere mottar en permanent kontaktperson som kan nås via telefon hele uken. 

AKTIVITETER
MAT OG DRIKKE

OVERNATTING

Av aktiviteter  etter at man kommer ned fra Folgefonna på kvelden har vi har vi 3 miniramper , mange store trampoliner, brettseiling, kiting, svømming (husk badetøy), fiske, volleyball, fotball og playstation og xbox . Alle aktiviteter og programmet i er  er opp til hver enkelt å bestemme om de vil delta. Men vi krever at alle må møtes i bakken hver dag, ettersom vi alle er her for å oppleve Folgefonna og ha det gøy og lære nye trix av flike trenere.

83-833045_trekking-high-quality-png-trek
Winter Camping_1920.jpg

INTERNETT

I år er vi heldige som har Kvamnet med på laget vårt! De er hovedsponsor for leiren. Kvamnet kobler oss til deres fibernettverk, slik at du kan holde vennene dine oppdatert på sosiale medier!

PAKKELISTE 


-Varme klær - husk at det kan snø på Folgefonna om sommeren!

-Lommepenger til mat og godteri - vi tar kun kontant og Vipps!

-Regntøy og gummistøvler - husk at vi er på vestlandet!

-Ski/snowboardutstyr - dette kan også lånes gratis!

-Solkrem med høy faktor - sola er sterk på breen!

-Fotoapparat - gode sommerbilder er kjekt å ha!
-Evt. fiskestang - det er masse ørret i vannet!

-Evt. skateboard og beskyttelse

-Evt. våtdrakt til wakeboarding

-Mobil, nettbrett og ladere

-Sovepose og pute

-Sommerklær

-Toalettsaker

-Solbriller

-Badetøy

eee (1).jpg

SPØRSMÅL?

Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt så skal vi informere deg så godt vi kan.Pål Bentsrudpaal@folgefonna.no+47 907 80 145, +47 61 23 00 00

F

INFORMASJON TIL FORELDRE

328-3286832_tent-icon-camping.png

Folgefonna Snowboard og Ski Camp er et rusfritt arrangement som passer best for ungdom fra 10 til 17 år med interesser innen action sport. Det er full fart hver dag med aktiviteter på skisenteret hvor man kjører med flinke trenere, samt andre morsomme aktiviteter på kvelden. 

NÅR

 

Start: 28. juni 2021

Slutt: 3. Juli 2021 kl 11.00

Påmeldingsfrist: 1. mai 2021

PRIS


Campen koster 4800, - pr deltaker
og kan:

-Overnatting
-Aktiviteter
-Forsikring
-Heiskort
-Transport fra campen til bakken

HVOR

Folgefonna
Espeland Gård
Folgefonna Camp House

5627 Jondal

MAT

Under campen vil barnet ditt delta på trening på fjellet og mange aktiviteter. Deltakere med matkort(kr 300) vil bli servert en god frokost og man smører med seg lunsj som man tar med på fjellet . Vi serverer middag fra 60 til 80kr. Til alle måltider er det alternativer for allergikere, vegetarianere eller personer som av livssynshensyn ikke spiser visse matvarer - bare husk å skriv dette i påmeldingen. Vi har også kiosk der man kan få kjøpt godteri, brus og snacks. Vi tar også betaling med Vipps her.

Alle sover i hytter og gårdshus, og man må huske å ta med seg sengetøy eller sovepose selv. Man bor med de man ønsker!

REISE

Vi setter opp egen buss til campen som kjører tur/retur mellom Lillehammer og Folgefonna via Oslo. Dette koster 800,- tur/retur. Vi henter de som kommer med buss og ferge fra Bergen i Jondal sentrum. Trykk HER for å lese mer.

SIKKERHET

Under hele leiren har vi ansvarlige som passer på barna og flere av de voksne har førstehjelp- og livredningskurs. I tillegg har vi en egen HMS-ansvarlig under hele leiren. Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.

MER INFORMASJON ?

F

Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på sommerleiren og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt med oss så skal vi informere deg så godt vi kan. Ta kontakt med ansvarlig leder Pål Bentsrud , tlf 90780145 eller paal@folgefonna.no

REISEN TIL FOLGEFONNA SOMMERCAMP

images (7).jpg

For de av dere som ønsker en rolig og avslappende reise til Folgefonna kan det være et godt alternativ å kjøre med vår buss.

Vi kjører fra Lillehammer via  Oslo  hver uke campen arrangeres. Vi stopper flere steder på veien, nedenfor ser du de aktuelle stoppestedene.

 

Oslo, Hotell Atrium Vika ved Aker Brygge: 09.00
 

Sandvika Stasjon v/taxiplassen: 09.20
 

Asker Stasjon: 09.45
 

Drammen Rutebilstasjon v/Circle K, Strømsø: 10.15
 

Langelva/Hokksund: 10.40
 

Kongsberg, utenfor Kongsberg Kino, Nymoenstorg 4:  11.00
 

Notodden: 11.45
 

Seljord. 13.00
 

Haukeligrend: 14.30


Beregnet ankomst på  campen er senest kl. 17.00


HJEMREISE

Lørdag  3.juli ca. kl 19.00 i Oslo ved Hotel Atrium 

bottom of page